VÅR SERVICE

Genom professionell planering av er flytt ser vi till att den blir slutförd på rätt sätt. Vi finns här för att göra flytten bekymmersfri. Behövs det om-möbleras, monteras saker eller hjälp med interiördesign, var inte rädd för att fråga. Våra flyttkillar finns där för er och är vana med att erbjuda full service.
VILLAFLYTT

Packa, demontera, lasta, lossa, sätt ihop och le. Så enkelt är det att flytta med oss. Allt till ett lågt pris och skräddarsytt för er flytt.

LÄGENHETSFLYTT

Tredje våning till tredje våning? Utan hiss? Inga problem, låt de hårdast arbetande proffsen i branchen göra det för er! Vare sig det är första, tredje eller tionde våningen är trappor ingen match. Vi har bästa specialutrustning.

KONTOR

Hela våningar, sjukhusavdelningar eller förvaringslokaler? Inget arbete är för stort, smått eller komplicerat för oss. Er verksamhet är tillbaka i drift på nolltid.

PACKNING

Vi ombesörjer flyttlådor, bubbelplast, packpapper och tejp. Luta er tillbaka och låt säkra händer packa ert dyrbara bohag. Vi garanterar att alla kolli får åka säkert i våra lastbilar.

LÅNGDISTANSFLYTT

Vi flyttar bohag från Smygehuk I söder till Treriksröset i norr. Dahlbergs Flyttfirma erbjuder sin service i hela Sverige och gör ofta flytt mellan Göteborg och Stockholm.